Általános Szerződési Feltételek

I.  A Szolgáltató adatai
LIKOA Trade Kft
1171.Bp.Pipishegy u.33
adószám:25097012-2-42
cégjegyzékszám: 01-09-199518
Bankszámla szám: OTP 11717009-20202022-00000000

II. Megvásárolható termékek köre
A megjelenített termékek megvásárolhatók interneten keresztül házhozszállítással, illetve személyes átvétellel. A termékekkel együtt feltüntetett ár bruttó ár, áfát tartalmazza. A szállítási költség külön, a vásárlás folyamatában van feltüntetve.

III. A rendelés menete
- Termék kosárba helyezése
- "Tovább a pénztárhoz" gomb megnyomásával elindíthatja a vásárlás véglegesítésének folyamatát.
- Amennyiben új vásárló, meg kell adnia számlázási, illetve szállítási címét, adatait.
- Szállítási / Fizetési mód megadása
- Rendelés jóváhagyása. A rendelés beérkezéséről email üzenetben értesítjük. Ez az email csak arról értesíti, hogy rendelése megérkezett rendszerünkbe.
- A választott fizetési módnak megfelelően a fizetést végre kell hajtania.
- A választott szállítási módnak megfelelően a terméket át kell vennie.


IV. Jótállás
A Polgári Törvénykönyv, valamint a 151/2003. Korm. rendelet értelmében Szolgáltatót a termékeire vonatkozóan jótállási kötelezettség terheli.

Ezen túlmenően Szolgáltató az általa értékesített termékekre vonatkozóan eltérő időtartamra vonatkozó jótállást is vállalhat, amely a kormányrendelet szerinti időtartamnál hosszabb is lehet.

Szolgáltató az egyes termékekre vonatkozó jótállás időtartamát legkésőbb a termék Ügyfél általi átvételekor adott garanciajegyen (jótállási jegyen) szereplő adatok útján közli.

Szolgáltató a jótállás időtartama alatt a felelősség alól akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.

A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.


V. Elállás
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 14 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja.

Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhozszállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja.

A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Szolgáltató címére, és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A szállítási költségre nem vonatkozik a visszatérítés.


VI. Publikált adatok érvényessége
A Szepseghibas.com weboldal szerkesztői igyekeznek, hogy a lehető legpontosabb információk jelenjenek meg a termékekről. Az esetleges elírásokért felelőséget nem vállalunk . Az árváltozás jogát fenntartjuk. A termékképek esetenként eltérhetnek a valódi terméktől.


VII. Szerzői jogok
A Szepseghibas.com oldalon megjelenített tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak. A tartalom részleges vagy teljes másolásához, sokszorosításához, terjesztéséhez és módosításához a Likoa Trade Kft. előzetes írásos beleegyezése szükséges. Ezek a tevékenységek a szerzői jogvédelmet sértik és felelősségre vonást eredményeznek.


VII. Egyéb
Az Általános Szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A Szerződésre a magyar nyelv és a magyar jog az irányadó. Amennyiben a Felek közötti jogvita merül fel, a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességgel rendelkezik.

2015.11.20